2011-11-21 04:10:17
panjang: ade lg org dalam ni rupenye...hehehehe.. .
2011-05-13 12:06:04
sellyna: tqs...
2011-05-13 01:32:32
blackmouse: good luck for exam...
2011-05-05 03:12:38
sellyna: ermm stres la mau exam sem 6 ni.. sapa bleh tlg bg info.. sem 6 cemana exam.. 4 practical exam
2011-02-09 04:53:50
Dinesh:
2011-02-09 04:53:22
Dinesh: hmm banjir kat n9 dh pulih
2011-01-04 03:19:28
pakpE: joewar kuarantin org kt mna ni...ni best nih..
2011-01-03 03:20:36
aznira: kat mana nak buat aduan mengenai kakitangan kementerian kesihatan
2011-01-01 05:51:02
bob kp:
2011-01-01 05:49:11
bob kp: Assalamualaikum dan Salam sejahtera..ceh mcm nk antau reten lak..haha..ni pehal sunyi semcm je forum ni?baru2 ni cip plg besar IK kat melake ade wat s...
2010-11-09 02:57:20
Abu Khalid: Per khabar rakan2 di Kedah & Perlis? Banjir sudah pulih ker? Harap dapat bertugas dgn sebaiknya...
2010-08-02 12:31:25
blackmouse: tindakan telah diambil. Tq for eveything...
2010-07-28 01:00:32
joewar: emm..banyak sangat spam..pihak berwajib xambil tindakan..
2010-06-29 03:55:24
syikin taiping: knp la makin lama makin suram lak forum ni...
2010-06-24 09:36:56
tun: ish... macamana nak kembalikan kemeriahan forum ni...?
2010-06-23 02:21:28
tun: sedih melihat forum yg sunyi...
2010-06-09 03:12:10
saleeza: salam semua
2010-06-08 10:08:05
BJW3927: erm. tu la.. senyap jer..
2010-04-28 12:04:38
joewar: haha...tahniah kepada yg selalu bukak forum PPKP ni..
2010-04-12 03:21:36
ppkpsr: depa semua dok cbuk lyn facebook la syikin...
2010-04-07 04:13:47
syikin taiping: awat sunyi jer forum ni skang...dh x seaktif dulu
2010-03-28 11:59:41
joewar: salam semua...ada sesiapa yg masih pantau forum ni?
2010-03-08 12:31:05
abu handzalah: tahiniah buat pelatih PPKP yang bakal melapor diri di pkd2 yang berkenaan mulai minggu depan x kira anda dari kolej induk atau outsourcing program di ...
2010-03-08 01:49:59
panjang: akhirnya...ku pulang juga!!!
2010-03-07 05:52:06
abu handzalah: bakpe nyaknye ngat forum ni,.boring molek,.
2010-02-28 11:04:31
abu handzalah: salam baut otai2 ppkp
2010-01-07 11:45:11
syikin taiping: salam 1 malaysia utk semua warga ppkp, BJW3927 siapa ek
2010-01-06 05:59:19
senoipraaq: hai semua. aku masih di opis lagi. nak kelik pun hujan. stay la kejap. anyway semoga semua semakin bersemangat bekerja. oulla
2009-12-21 10:01:39
BJW3927: erm... kepada Pn Nurasyikin (PKDLMS) smpaikn salam kepada suma warga PKDLMS..
2009-12-08 09:51:12
senoipraaq: buat masa sekarang ni aku dok study semula apa yang dah lama aku tinggal. 2 tahun woo.. dah ketinggalan aku unit food. tapi ikk nak letak aku upk. ent...
2009-12-07 10:11:06
joewar: DATO' - aku blom tukar lagi..minggu depan baru tukar da..camna pkd baru?
2009-12-06 09:54:28
senoipraaq: assalamualaikum. engkau lagu mana haji? dah tukar ke PKD spt kah?
2009-12-01 03:40:52
BJW3927: assalamualaikum...sa lamperkenalan, salam 1malaysia
2009-11-12 09:33:38
joewar: emm..semakin sunyi forum nih.. x semeriah dulu..
2009-11-09 03:00:09
joewar: salam..selamat petang..
2009-10-27 11:10:30
Azrulnizam: berita terkini---Gathering ditunda...
2009-09-23 03:55:33
joewar: Selamat Hari Raya Aidilfitri..Maaf Zahir & Batin..~
2009-08-31 10:14:24
blackmouse: Sahabat sekalian dinasihatkan memakai 'surgical mask' jika nak keluar pi tempat ramai orang...take care yourself
2009-08-31 10:13:04
blackmouse: iklan kuat seks telah di'delete'...sorry buzy sekarang ni dgn H1N1...xsempat nak jenguk
2009-08-31 10:02:22
blackmouse: dah takder namer lain ker 'ayah pin'? registerla nama elok skit...
2009-08-26 09:14:20
senoipraaq: salam sejahtera kepada semua orang. semoga pada bulan puasa sentiasa dipenuhkan dengan amal ibadat dan
2009-08-21 04:52:35
inspektor_kesihatan: selamat berpuasa utk semua ppkp di rantau asia pasifik. sila jangan sorokkan rokok anda bawah seat kereta, dan hindari masuk highway. kalau dah hisap ...
2009-08-19 08:53:02
tun: salam, gudmoning =}
2009-08-14 09:15:07
JKS8511: salam semua
2009-08-11 04:35:41
syikin taiping: salam...pe khabar
2009-08-08 09:42:36
budaknakal: kepada yang hadir support KIKSM td di JB tahniah...
2009-07-24 02:53:08
panjang: membesarkan ape yang kecil huhu...
2009-07-23 10:16:40
deqna: ai sume
2009-07-22 05:25:28
Saadiah Isa: asal byk sgt iklan2 kt post terbaru, semuanya tuk besar2 kan.. rs cam x sesuai...
2009-07-22 05:19:55
Saadiah Isa: salam...