Komuniti PPKP Forum Index Komuniti PPKP
Komuniti Penolong Pegawai Kesihatan Persekitaran
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Home | Forum | Arcade

Mengapa Dan Kenapa???????????????????

 
Post new topic   Reply to topic    Komuniti PPKP Forum Index -> Sembang Am
View previous topic :: View next topic  
Author Message
bob kp
Ahli Biasa
Ahli Biasa


Joined: 17 Apr 2008
Posts: 19
Respect Points: 0

0 Cash
Location: PKD JasiN

PostPosted: Thu Jan 06, 2011 1:48 pm    Post subject: Mengapa Dan Kenapa??????????????????? Reply with quote

Assalamualaikum Wrt Wbt..

Saya sering mengikuti perkembangan forum komuniti PPKP ni..tp sekarang PPKP ni mcm dah xberminat je ngan forum ni..mungkin perlukan pembaharuan?atau promosi?

Tak seperti forum jawatan lain contohnye yg bertegas nak rampas keje kite contohnye PTM atau pun AKS..mereke2 ni semue aktif dalam forum..slh satu care dorg berkomunikasi dan unite..setiap ape tindakan kite yang mereka xleh nak ikut,mereka rujuk pada forum untuk dptkan care mcmane nk jatuhkan..

Teori n praktikal mereka xbrape nk same mcm yg kite ade..contohnye, AKS kat tempat sy ni die seorg graduan dlm bidang zoologist,dan xpnah tau pon pasal entomologi..segale pendapat die akan diberikan dlm bentuk arahan tanpa berbincang..last2 die conderm sy n partner sy..die da wat satu langkah yg xbijak dan menjadikan IK seperti sy ni sebagai kambing hitam..

IK2 lain mcm xberminat je..tambah lg diorg baru je bape bulan keje n dorg ni freshie dr kolej bkn KKM dan bukan ditaja oleh KKM..rezeki dorg dpt keje KKM..tp dorg tetap IK dan sy akan menyokong diorg..tp berkenaan masalah sy ni sy hadap dgn partner n IKK sy je..IK lain xamek port pon..mcm da xde tempat len g da sy nk kongsi masalah ni..

Ngatkan dlm forum ni sy leh kongsi dgn senior2 n dptkan tips2 ape yg ptt..al maklumlah sy baru je 2 tahun service,pgalaman kurang lg..tp sunyi je forum ni..sedikit sebanyak ade la jugak rase kecewe dlm ati sy ni..nk kate bz sgt pasal keje,nape facebook leh plak dorg masuk,ade pulak mase,xbz pulak..

kalo kat fb 2 rmai leh tgk,org luar pon leh tau perbincangan kite..lebih selamat dlm forum ni..tp ntahla..sy pn xfhm..sy pn bz gak,malah unit yang plg bz n IK yg plg bz kat sini..tp mase2 rehat n terluang ni sy luangkan utk login dlm forum ni,walaupun sebelum2 ni sy login sunyi jugak,tp sy tetap login arini dgn harapan forum ni kembali mcm dulu..tp sy kecewe gak lg skali..baru2 baru ni cip negeri (U42)tempat sy ade wat meeting dgn cip2 lain (U32/36) yg ade..dorg memaklumkan organisasi baru n kedudukan IK unit KKM yang terkini..tahniahla,skg IK bekerje dibawah PTM dan bakal dihalau bile PPTM da cukup bersedia untuk ambil alih..tahniah sekali lagi..PPKP bakal dijumutkan,kate cip..sy berase sgt9999999 kecewe...tp xde sorg pon bincang n pk care mcmane care nk selamatkan profession kite ni dlm forum ni..so ape gune forum ni?just nk jumpe atau chat dgn member2 lame je?seingat sy,PPKPJEBART pernah post satu kenyataan dan ajak berbincang pasal isu ni dlm ruangan PENGUMUMAN..sy sorg je yang bg respon..mane yg lain?suke ke kene jumud?kite sedang dijatuhkan tp mereke2 smue bersuke rie kat fb 2..ntahla..admin tlg buat sesuatu,atau padam n tutup je teros forum ni..maaf..

Tq,Salam..
_________________
keje pagi balek malam, keje PPKP hari2 kene hentam..
tapi xkan nak dok diam, jawab je le ilmu kan tajam..
carila ilmu sedalam2, insyaAllah PPKP xkan tenggelam..
Back to top
View user's profile Send private message
pakpE
Ahli Biasa
Ahli Biasa


Joined: 14 Dec 2010
Posts: 2
Respect Points: 0

0 Cash

PostPosted: Thu Jun 09, 2011 12:25 pm    Post subject: Reply with quote

SALAM,

KURANG DAYA TARIKAN KOT ppkp.forumwise.com NIH....
Back to top
View user's profile Send private message
joewar
Ahli Taat Setia


Joined: 11 Sep 2006
Posts: 334
Respect Points: +3

0 Cash

PostPosted: Thu Jun 23, 2011 4:18 pm    Post subject: Reply with quote

assalamualaikum..
lama sangat dah aku xbukak forum nih..rasanya dah dekat setahun.
dulu aku seorang forumer yg aktif.[tengok kat top post aku ada ranking] hehe..tapi masalahnya admin pun dah tak ambik tau pasal forum ni. sapa yang nak pantau pun tak tau.. dulu [2007/2008] memang meriah forum ni..boleh kata hari2 ada post yang baru..harap2 dapat hidupkan semula forum ni macam dulu2..
_________________
"BERKHIDMAT UNTUK NEGARA"
"PENYAYANG, BEKERJA BERPASUKAN DAN PROFESIONALISMA ADALAH BUDAYA KERJA KITA"
Saya yang menurut perintah,
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Komuniti PPKP Forum Index -> Sembang Am All times are GMT + 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Effex-Media Web Resources
phpbb template by zig zag web design
© 2005 Copyright zig zag web design. All rights reserved.



Free Forum Free Top Site List
Make this Forum Ad-Free




2850214